Våra lokaler
För bokningar och offerter: info@slaktkyrkan.se
Lokalinformation för Slaktkyrkan: SLAKTKYRKAN VENUE SPEC
Lokalinformation för Hus 7:
HUS 7 VENUE SPEC

Slakthusen

Slakthusområdet utvecklas just nu till att bli Stockholms nya kulturdistrikt. Besök technoevent på Slakthuset, undergroundspelningar på Hus 7, mindre tillställningar i den lilla barlokalen Kapellet eller större konserter på Slaktkyrkan. Under sommaren öppnar vi upp för stora utomhusfester på Slakthustaket och Kvarteret.

Slaktkyrkan

Här arrangeras främst större konserter med plats för 750 personer. En stilren lokal som välkomnar gästerna in i foajén som en passar bra för bok-releaser och mingel. Foajén leder till det större konsertrummet med högt till tak. Vid föreläsningar för sittande publik finns det plats för 150 sittande och den långa baren gör det enkelt att servera ett större sällskap samtidigt.

För mer detaljerad information om lokalen följ den här länken: https://slakthusen.se/lokalinformation/

Om du hellre vill ha lokalinformationen som en PDF följ den här länken: SLAKTKYRKAN VENUE SPEC

Slakthuset

En nattklubb för 950 personer som delas in i två större rum med möjligheten att byta miljö och musik med några fotstegs mellanrum. En mörk lokal som främst huserar större utländska DJ:s. Under sommaren öppnas även dörren till taket där vi hittar Terassen.

Hus 7

En gammal industrilokal med flera rum med yta för 300 besökare. Här arrangerars främst underground evenemang under vardagar som helger. En perfekt lokal för att spela in musikvideos i en rå miljö.
För mer detaljerad information om Hus 7 följ den här länken: https://slakthusen.se/lokalinformation-hus-7/
Om du hellre vill ha lokalinformationen som en PDF följ den här länken: HUS 7 VENUE SPEC

Kapellet

Kapellet är vår undangömda skatt som ger utrymme för mindre privata eller offentliga fester, föreläsningar, mingel och workshops. Det går också att göra om lokalen till en spartansk konsertlokal för mindre band eller band som bara är ute efter en extremt intim stämning. En ljus, rå och intim lokal med fullutrustad bar på 100 kvadratmeter som är ett perfekt utrymme för upp till 100 personer.

För bokningsförfrågan och offert kontakta info@slaktkyrkan.se eller camilla@slaktkyrkan.se

Kvarteret

Kvarteret är uteplatsen med flera barer som binder ihop Slaktkyrkan och Hus 7. Under sommaren bokas internationella DJ:s och besökare har god plats att både sitta och dansa.

Terassen

Välkommen till taket som blivit en terass med yta för 800 besökare som är belägen över Slakthuset.